Викни Такси е апликација која ги содржи броевите на сите такси компании во Скопје!

Провери сега

Пристапи до сите броеви веднаш!

Нашата апликација е достапна за кој било мобилен уред. Симни сега и почни да ја користиш!

Уникатни опции, едноставен интерфејс

Достапно за сите корисници!


Модерен Дизајн

Свеж дизајн соодветен за оперативниот систем.

1.000.000+ Повици

Бројот на повиците кои се остваруваат преку нашата апликација е во постојан пораст.

Сите Броеви

Во апликацијата можете да ги најдете броевите на сите такси компании од Скопје.

Бесплатна

Сите овие информации и многу повеќе се достапни бесплатно на горните линкови!

Приклучи се или контактирај не!